ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΔΩΡΕΑΣ

10€
15€
20€
...
Με 15 ευρώ το μήνα φυτεύεις και συντηρείς 18 δέντρα.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΣΟ ΔΩΡΕΑΣ

20€
50€
100€
...
Με 50 ευρώ φυτεύεις 5 δέντρα.
Για Εμένα
Για Δώρο
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ

Στόχος μας: να φυτέψουμε 25.000 δέντρα στο Σούνιο. Η δωρεά σου είναι σημαντική.

Κάθε χρόνο στην Ώρα της Γης εκατομμύρια άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσα από μια μόνο κίνηση. Το κλείσιμο του διακόπτη. Είναι μια ώρα ελπίδας. Μία ώρα που η ανθρωπότητα βυθίζεται για 60 λεπτά στο σκοτάδι και δείχνει συλλογική αλληλεγγύη για τον πλανήτη μας.

Φέτος όμως, με τις τεράστιες επιπτώσεις των τελευταίων χρόνων λόγω της κλιματικής κρίσης στη χώρα μας και σε όλο τον πλανήτη, να είναι πιο εμφανείς από ποτέ, το να σβήσουμε τα φώτα είναι ένα μέρος της ιστορίας. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Κάθε ώρα που περνάει, ο πλανήτης χάνει 7.500 στρέμματα δάσους. Με τη δωρεά σου, αυτό μπορείς να το αλλάξεις.

Στο WWF εργαζόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο για να είμαστε σε θέση να παρεμβαίνουμε οπουδήποτε στο χάρτη η ανάγκη είναι μεγάλη. Αποκαθιστούμε οικοσυστήματα, βιοτόπους και δάση. Αυτό συμβαίνει και τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα, στο Σούνιο. Βοηθάμε τη φύση να γεννηθεί ξανά μέσα από τις στάχτες της, μέσα από μια καινοτόμα αναδάσωση που ελπίζουμε να αποτελέσει παράδειγμα και για επόμενες αντίστοιχες δράσεις. Στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού Σουνίου, από το 2022 έως και σήμερα έχουμε καταφέρει να φυτέψουμε πάνω από 15.000 δέντρα. Στόχος μας: να φυτέψουμε 25.000 δέντρα! Μόνο με τη δική σου βοήθεια αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα. 

Η συγκεκριμένη περιοχή κάηκε για δεύτερη φορά μέσα σε 10 χρόνια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναγεννηθεί φυσικά. Με τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων καλοκαιριών σε όλη την Ελλάδα, η αναδάσωση που κάνουμε στο Σούνιο έχει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα. Μόνο τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα χάσαμε 1,7 εκατομμύρια στρέμματα γης από τις φωτιές. Μπορείς όμως να κάνεις κάτι για αυτό. Με τη μηνιαία δωρεά σου μας δίνεις τα μέσα να αποκαταστήσουμε τη καμένη γη στον Εθνικό Δρυμό Σουνίου. Όταν η φετινή Ώρα της Γης περάσει, εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για πολλές ακόμη ώρες και ημέρες στη συγκεκριμένη περιοχή μέχρι να γίνει πράσινη ξανά. 

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ

 

Με 10 ευρώ το μήνα φυτεύεις και συντηρείς 12 δέντρα.

Με 15 ευρώ το μήνα φυτεύεις και συντηρείς 18 δέντρα.

Με 20 ευρώ το μήνα φυτεύεις και συντηρείς 24 δέντρα.

*Τα μηνιαία ποσά ενός χρόνου καλύπτουν τις ανάγκες για κάθε δέντρο σε βάθος τριετίας. 

Σε προσκαλούμε να κάνεις τη δωρεά σου στη φετινή Ώρα της Γης. Μετέτρεψε μια ώρα σε χρόνια, φυτεύοντας δέντρα που θα μεγαλώνουν συνεχώς, συνεχίζοντας να απορροφούν άνθρακα, και θα γίνουν σπίτι για αμέτρητα είδη. Αυτά τα δέντρα είναι μια υπόσχεση για το δικό σου μέλλον αλλά και για το μέλλον των επόμενων γενιών. Χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά για να κάνεις μια μηνιαία δωρεά που είναι πολύ σημαντική για το μέλλον του πλανήτη μας. Γιατί όταν οι άνθρωποι ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μόνο υπέροχα πράγματα συμβαίνουν.

 ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΣΟΥ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ; 
Δώρισε συμβολικά στα αγαπημένα σου πρόσωπα το δικό τους δέντρο, συμβάλλοντας στην προσπάθεια μας να για να κρατήσουμε τα δάση μας ζωντανά. Είναι η τέλεια λύση για δώρα της τελευταίας στιγμής καθώς μπορούμε να στείλουμε άμεσα την προσωποποιημένη ευχαριστήρια κάρτα με το μήνυμά σου, στο email που θα μας υποδείξεις!

Ασφάλεια: η διαδικασία δωρεάς είναι πλήρως κρυπτογραφημένη ώστε να διασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες διατηρούνται ασφαλείς.

Κάποια ερώτηση; Ρίξτε μια ματιά στις Συχνές Ερωτήσεις μας