ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΣΟ ΔΩΡΕΑΣ

35€
60€
100€
...

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΔΩΡΕΑΣ

8€
12€
18€
...
Για Εμένα
Για Δώρο
ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΜΙΑ ΤΙΓΡΗ
ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΜΙΑ ΤΙΓΡΗ

Μόνο τα τελευταία 100 χρόνια χάθηκε το 95% του πληθυσμού της τίγρης.

Αυτή τη στιγμή, εκτιμάται ότι μόνο 3.900 τίγρεις έχουν απομείνει ελεύθερες στη φύση. Υιοθέτησε μια τίγρη και στήριξε το έργο μας! Τις τελευταίες δεκαετίες ο πληθυσμός της τίγρης έχει μειωθεί τόσο πολύ ώστε να κινδυνεύει με εξαφάνιση. Κύρια αιτία είναι η λαθροθηρία.

Υιοθετησε μια Τιγρη, στηριξε τη δραση μασ

Η συμβολική σου υιοθεσία υποστηρίζει τη δουλειά μας και μας δίνει τα μέσα για να συνεχίσουμε. Στην Ελλάδα, δουλεύουμε στο κομμάτι της ευαισθητοποίησης για την αναγκαιότητα της συνύπαρξης των ανθρώπων με τα αγρία ζώα, διατηρώντας έτσι μια πολύτιμη ισορροπία στη φύση. Μια σημαντική απειλή για αυτήν την ισορροπία είναι το παράνομο εμπόριο άγριων ζώων και αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο για την εξάλειψη του, με στόχο να το καταπολεμήσουμε ριζικά.

Πώς μπορώ να υιοθετήσω μια Τίγρη;

Εσυ το ηξερες;

Οι τίγρεις συνήθως γεννούν μαζί δύο με τρία μωρά, τα οποία μέχρι την ηλικία των 2 ετών είναι πλήρως εξαρτημένα από τις μητέρες τους. Οι μαύρες ρίγες κάθε τίγρη είναι μοναδικές, τόσο μοναδικές όσο το ανθρώπινο αποτύπωμα.

Ως αρπακτικό ζώο, η τίγρης παίζει σημαντικό ρόλο στο να διατηρεί το περιβάλλον σε ισορροπία. Αν όμως δεν υπάρχουν αρκετά αρπακτικά να φάνε τα φυτοφάγα ο αριθμός τους θα αυξηθεί, κάτι που μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για το έδαφος αλλά και για την περιβαλλοντική ισορροπία της περιοχής. Προστατεύοντας μια τίγρη, σώζουμε ολόκληρο το οικοσύστημα.

Μαθε περισσοτερα για την Τιγρη

Τις τίγρεις τις συναντούμε σε δάση και λιβάδια της Ασίας. Ο βιότοπός τους είναι ευρείας εμβέλειας - από αειθαλή δάση και δάση μουσώνων έως μικτά δάση κωνοφόρων φυλλοβόλων και βάλτους μαγκρόβιων. Εκτιμάται ότι ο πληθυσμός τους αυτή τη στιγμή είναι 3.900 άτομα.

Μια από τις αιτίες της δραματικής μείωσης του πληθυσμού των τίγρεων τα τελευταία χρόνια είναι η καταστροφή του φυσικού τους περιβάλλοντος μιας και τα πυκνά δάση εξαφανίζονται με ταχύτατους ρυθμούς. Η μεγαλύτερη όμως άμεση απειλή για τις τίγρεις είναι το παράνομο εμπόριο άγριων ζώων. Η τίγρης πωλείται για το δέρμα της, αλλά και για τα κομμάτια του σώματός της, που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή ασιατική ιατρική για τις μαγικές ιδιότητές που διαθέτουν.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΖΩΟ;

Θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε πολύ! Επιλέγεις ένα ξεχωριστό τρόπο να μας υποστηρίξεις, που θα μας βοηθήσει να προστατεύσουμε το φυσικό περιβάλλον που μας φιλοξενεί!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ!

  1. Διάλεξε το ζώο που προτιμάς
  2. Συμπλήρωσε τη φόρμα
  3. Εάν η υιοθεσία σου προορίζεται για δώρο μπορείς να επιλέξεις το όνομα του παραλήπτη, το μήνυμα που θέλεις να αναγράφεται και τη μέρα και την ώρα που θα σταλεί.

Σύντομα, θα λάβεις από εμάς ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό υιοθεσίας, ενώ θα συνεχίσουμε να σε κρατάμε ενήμερο για το πώς η δωρεά σου κάνει τη διαφορά στη δουλειά μας.

Δώρο της τελευταίας στιγμής; Η υιοθεσία ενός απειλούμενου ζώου είναι η τέλεια λύση! Μπορείς να στείλεις το προσωποποιημένο πιστοποιητικό υιοθεσίας πολύ γρήγορα!

Ασφάλεια: η διαδικασία δωρεάς είναι πλήρως κρυπτογραφημένη ώστε να διασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες διατηρούνται ασφαλείς

Κάποια ερώτηση; Ρίξτε μια ματιά στις Συχνές Ερωτήσεις μας