ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΣΟ ΔΩΡΕΑΣ

35€
60€
100€
...

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΔΩΡΕΑΣ

8€
12€
18€
...
Για Εμένα
Για Δώρο
ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ
ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ

Φέτος τα Χριστούγεννα, στείλε την αγάπη σου στην άκρη της γης! Υιοθέτησε μια Πολική Αρκούδα για εσένα ή για κάποιον αγαπημένο σου, στέλνοντας Δώρο, το Χριστουγεννιάτικο Πιστοποιητικό Υιοθεσίας.

Οι πολικές αρκούδες εξαρτώνται από τον πάγο της Αρκτικής για να κυνηγήσουν και να μεγαλώσουν τα μικρά τους. Η κλιματική αλλαγή απειλεί την επιβίωσή τους. Έως το 2050, οι αριθμοί πολικών αρκούδων ενδέχεται να μειωθούν δραματικά λόγω της ταχείας απώλειας του θαλάσσιου πάγου. Υιοθέτησε μια πολική αρκούδα και υποστήριξε το έργο μας. Οι πολικές αρκούδες γίνονται όλο πιο αδύνατες και πιο πεινασμένες, αντιμετωπίζοντας σοβαρές προκλήσεις για την επιβίωσή τους. Από το 1972 το WWF εργάζεται σκληρά για να εξασφαλίσει ένα ασφαλέστερο μέλλον για αυτά τα υπέροχα ζώα.

ΣΩΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ

Η συμβολική σου υιοθεσία υποστηρίζει τη δουλειά μας και μας δίνει τα μέσα για να συνεχίσουμε. Στην Ελλάδα, δουλεύουμε στο κομμάτι της ευαισθητοποίησης για την αναγκαιότητα της συνύπαρξης των ανθρώπων με τα άγρια ζώα, διατηρώντας έτσι μια πολύτιμη ισορροπία στη φύση.

Μια σημαντική απειλή για αυτήν την ισορροπία είναι η κλιματική κρίση και αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο για αναχαίτισή της.

Πώς μπορώ να υιοθετήσω μια πολική αρκούδα;

ΕΣΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;

Οι πολικές αρκούδες βρίσκονται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας και παίζουν σημαντικό ρόλο στη συνολική υγεία του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Είναι τα μόνα είδη αρκούδων που θεωρούνται θαλάσσια θηλαστικά, καθώς περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στο θαλάσσιο πάγο του Αρκτικού Ωκεανού και εξαρτώνται από τον ωκεανό για τη τροφή τους. Μπορούν να διανύσουν κολυμπώντας σταθερά μεγάλες αποστάσεις, ώστε να περάσουν από το ένα κομμάτι πάγου στο άλλο. Τα μεγάλα πόδια τους είναι ειδικά προσαρμοσμένα για κολύμπι, τα χρησιμοποιούν για να κωπηλατούν στο νερό κρατώντας τα πίσω πόδια τους επίπεδα σαν πηδάλιο.

 

Μάθε περισσότερα για τις πολικές αρκούδες

Οι πολικές αρκούδες έχουν αξιοσημείωτη αίσθηση της όσφρησης. Μπορούν να ανιχνεύσουν μια φώκια που κολυμπά στο νερό - κάτω από ένα μέτρο συμπιεσμένου χιονιού - έως ένα χιλιόμετρο μακριά.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 26.000 άγριες πολικές αρκούδες. Έως το 2050, οι αριθμοί πολικών αρκούδων ενδέχεται να μειωθούν κατά 30% λόγω της ταχείας απώλειας θαλάσσιου πάγου.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΖΩΟ;

Θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε πολύ! Επιλέγεις ένα ξεχωριστό τρόπο να μας υποστηρίξεις, που θα μας βοηθήσει να προστατεύσουμε το φυσικό περιβάλλον που μας φιλοξενεί!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ!

  1. Διάλεξε το ζώο που προτιμάς
  2. Συμπλήρωσε τη φόρμα
  3. Εάν η υιοθεσία σου προορίζεται για δώρο μπορείς να επιλέξεις το όνομα του παραλήπτη, το μήνυμα που θέλεις να αναγράφεται και τη μέρα και την ώρα που θα σταλεί.

Σύντομα, θα λάβεις από εμάς ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό υιοθεσίας, ενώ θα συνεχίσουμε να σε κρατάμε ενήμερο για το πώς η δωρεά σου κάνει τη διαφορά στη δουλειά μας.

Δώρο της τελευταίας στιγμής; Η υιοθεσία ενός απειλούμενου ζώου είναι η τέλεια λύση! Μπορείς να στείλεις το προσωποποιημένο πιστοποιητικό υιοθεσίας πολύ γρήγορα!

Ασφάλεια: η διαδικασία δωρεάς είναι πλήρως κρυπτογραφημένη ώστε να διασφαλίζεται ότι όλες οι πληροφορίες διατηρούνται ασφαλείς

Κάποια ερώτηση; Ρίξτε μια ματιά στις Συχνές Ερωτήσεις μας