Επίλεξε τη μηνιαία συνδρομή σου:

Υποστηρίζω!
© Γιάννης Γαστεράτος

Γίνε τα χέρια μας για την προστασία της ελληνικής φύσης

Έχουμε καταφέρει πολλά για την ελληνική φύση.
Όμως, δεν είμαστε μόνοι στην προσπάθειά μας.
Οι επιτυχίες μας στηρίζονται και στη δική σου συμμετοχή.

Θα βάλεις κι εσύ ένα χέρι;

© Γιώργος Βελλίδης / WWF Ελλάς

Στηριζόμαστε σε σένα, γιατί μας δίνεις το σημαντικότερο: δύναμη και ανεξαρτησία

Χρηματοδοτείς τον εξοπλισμό του πεδίου, το χρόνο των επιστημόνων που εντοπίζουν τις απειλές για την ελληνική φύση, αλλά και την έρευνα και πίεση που ασκούμε σε πολιτικό επίπεδο.

Γίνεσαι τα χέρια μας στην πρώτη γραμμή της μάχης!

© Andrea Bonetti / WWF Ελλάς

Δεν επικεντρωνόμαστε στο πρόβλημα, αλλά στη λύση του

Συσπειρώνουμε θετικές δυνάμεις, μέσα από συνεργασίες με άλλες περιβαλλοντικές οργανώσεις και φορείς. Χάρη στην επιστημονική μας γνώση, δρούμε καταλυτικά βλέποντας τη ‘μεγάλη εικόνα’.

Δεν γίνεται δουλειά για το περιβάλλον χωρίς διαφάνεια και σχέση εμπιστοσύνης

Η προστασία του περιβάλλοντος στην Ελλάδα είναι συχνά ένας αγώνας ενάντια στην προχειρότητα και τη διαφθορά. Κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να εξασφαλίσουμε ότι όλοι οι πόροι μας καταγράφονται αναλυτικά και καταλήγουν εκεί που πρέπει. Ελεγχόμαστε εθελοντικά από ορκωτούς λογιστές, έχουμε πιστοποιηθεί κατά ISO9001 και κάθε χρόνο δημοσιεύουμε τον οικονομικό μας απολογισμό με πλήρη διαφάνεια.

© Alessandro Valli

Καλώς ήρθες

Με την εγγραφή σου θα λάβεις φάκελο καλωσορίσματος. Κάθε Δεκέμβριο θα λαμβάνεις τον ετήσιο απολογισμό των δράσεων μας καθώς και ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο. Επίσης κάθε άνοιξη θα λαμβάνεις μία ειδική ενημερωτική έκδοση της οργάνωσης. Και φυσικά θα έχεις τακτική ηλεκτρονική ενημέρωση με νέα, προσκλήσεις για εκδηλώσεις, εκκλήσεις για υπογραφές και εθελοντικές δράσεις.

Διατηρείς το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να διακόψεις ή να αλλάξεις τη συνδρομή σου. Στο τέλος κάθε χρόνου θα λαμβάνεις τη βεβαίωση καταβολής δωρεάς για φορολογικούς λόγους.

Ως υποστηρικτής θα έχεις έκπτωση 10% σε όλα τα είδη WWF μέσα από το eshop μας!

Στοιχεία επικοινωνίας

Στοιχεία συνδρομής