Επίλεξε τη μηνιαία συνδρομή σου:

Υποστηρίζω!
© Joakim Odelberg

Όραμά μας είναι η αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον και τα ζώα

Με την υποστήριξή σου μοιράζεσαι και εσύ το όραμα αυτό και γίνεσαι μέρος της πραγματοποίησής του!

© WWF Ελλάς

Για την προστασία της ελληνικής φύσης χρειαζόμαστε πιστούς συμμάχους

Ως τώρα έχουμε καταφέρει πολλά και δουλεύουμε συνεχώς για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Θέλουμε να γίνεις ο σύμμαχός μας σε αυτό τον αγώνα.

© Andrea Bonetti / WWF Ελλάς

Ονειρευόμαστε έναν υγιή πλανήτη και μια καλύτερη ζωή για τον άνθρωπο και τη φύση

Εμπιστευόμαστε την εκπλήρωση αυτού του ονείρου στα παιδιά, γι'αυτό και δουλεύουμε μαζί τους δείχνοντάς τους τον τρόπο. Βοήθησέ μας να συνεχίσουμε να "μαγειρεύουμε" έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά.

© Andrea Bonetti / WWF Ελλάς

Αξιοποιούμε κάθε στιγμή την υποστήριξή σου

Με την οικονομική σου συνεισφορά χρηματοδοτείς τον απαιτούμενο εξοπλισμό του πεδίου, το έργο των επιστημόνων μας που εντοπίζουν τις απειλές για την ελληνική φύση, την έρευνα μας και τις διαδικασίες πίεσης που ασκούμε σε πολιτικό επίπεδο.